Lassers en machinebouwers ontmoetten een no-nonsense werkwijze en een transparante aanpak, zo omschrijft Arra zichzelf in een notendop. Van het voorzien van laswerk op maat voor particulieren tot het aanleveren van bouwmateriaal en zelfs revisie en onderhoud van industriële machine, de ruime inzetbaarheid van het bedrijf maakt het een veelgevraagde partner in de Belgische Kempen.

Doorheen de jaren groeide bij hen dan ook de nood om een eigen metaalsnijmachine aan te schaffen. "Voor snijwerk werden we steeds meer afhankelijk van derden, wat regelmatig resulteerde in té lange wachttijden. We wilden sneller kunnen schakelen en in huis snijden werd een must", vertelt zaakvoerder Arne.

Na een zoektocht op het internet kwamen ze terecht bij Benelux Swift-Cut verdeler Wouters Cutting & Welding. "Vooral de kwaliteit van de machineservice sprak me erg aan. Ondervinden we machineproblemen, dan moet er snel een oplossing gevonden worden", vertelt Arne. "Neem daarbij de sterke prijs-kwaliteitverhouding van de Swift-Cut Pro, aangevuld met de gebruiksvriendelijkheid van de machinesturing en onze beslissing werd snel genomen".

Sinds de aanschaf van hun Swift-Cut Pro plasmasnijmachine heeft Arra Welding zijn efficiëntie enorm zien groeien. "We kunnen veel korter op de bal spelen en naar hefboomtermijn een sterk resultaat neerzetten."

ARRA Welding, gevestigd in België, Arendonk, is uw ervaren partner voor las- en constructiewerk in staal, aluminium en roestvrij staal. Van het lassen op maat voor particulieren tot het leveren van bouwmateriaal en zelfs het reviseren en onderhouden van industriële machines, de brede beschikbaarheid van het bedrijf maakt het een veelgevraagde partner in de omgeving.

In de loop der jaren groeide de behoefte om een eigen metaalsnijmachine aan te schaffen. "We werden voor het snijden steeds afhankelijker van derden, wat vaak leidde tot te lange wachttijden. We wilden sneller kunnen switchen en het snijden in eigen huis werd een must", zegt bedrijfsleider Arne.

Na een zoektocht op het internet kwamen ze terecht bij Benelux Swift-Cut distributeur Wouters Cutting & Welding en besloten ze de Swift-Cut Pro plasmasnijmachine aan te schaffen. "De kwaliteit van de machineservice beviel me bijzonder goed. Als we machineproblemen ondervinden, moet er snel een oplossing worden gevonden", zegt Arne. "Voeg daarbij de sterke prijs-kwaliteitverhouding van de Swift-Cut Pro, aangevuld met de gebruiksvriendelijkheid van de machinebesturing en onze beslissing was snel genomen.

Sinds de aankoop van hun Swift-Cut Pro plasmasnijmachine heeft Arra Welding haar efficiëntie enorm zien groeien. "We kunnen veel sneller bewegen en we kunnen een sterk resultaat bereiken in termen van levertijd."

Arra Welding