Allround in laswerken en constructiewerken

Echte lassers en machinebouwers met tonnen ervaring in laswerken en constructiewerken in staal, aluminium en inox. Dat is ARRA Welding in een notendop. Kwaliteit, service en maatwerk zijn ons handelsmerk, net zoals een no-nonsense werkwijze en transparante prijzen. Deze aanpak helpt ons groeien, en hij wordt gesmaakt door onze vele particuliere en professionele klanten uit de industrie, bouw en landbouw in Arendonk en de Kempen (Turnhout, Geel, Mol, Lommel). Wat je uitdagingen op vlak van metaalwerken en constructie ook zijn, ARRA Welding is je betrouwbare partner.

Sterk in maatwerk

Inspelen op jouw noden, daar gaat het om. Of je nu particulier of bedrijf bent, wij zorgen voor je producten op maat in staal, inox, aluminium, en voor betonmallen, leuningen enz. Speciaal maatwerk en machinebouw zijn ook een kluifje naar onze hand. Wij doen het graag en goed. Las- en constructiewerken voeren we uit in eigen atelier, met moderne machines zoals onze recent geïnstalleerde snijmachine.

Een interventie ter plaatse? Geen probleem. We komen graag naar je toe voor montage en installatie van constructies, maar ook voor de revisie van machines en preventieve onderhoudswerken. Je kan ons inhuren voor een korte of lange periode, of als de nood hoog is. Want op ARRA Welding kan je altijd rekenen!

Ons team

Elke dag geven onze gecertificeerde lassers het beste van zichzelf. Meet the team.

  • Arne Raeymaekers

    Zaakvoerder & lasser & machinebouwer